Cotizatia de membru de sindicat se poate plati in CONTUL bancar al SCMD: BRD-GROUPE SOCIETE GENERALE, Agentia Carol, cont RO41BRDE441SV79262374410. Cod fiscal: 26096263
. La depunerea cotizatiilor in cont, membrii de sindicat trebuie sa mentioneze obligatoriu numele complet, CNP, suma si perioada pentru care se plateste cotizatia si Filiala din care face parte. Incasarea cotizatiilor cu chitanta, la filialele teritoriale, nu este permisa.


marți, 12 februarie 2019

Militarii activi si in rezerva care in anul 2018 au obtinut venituri din salarii si/sau pensii, pot contribui la dezvoltarea SCMD

Stimati militari activi si in rezerva,


Puteti contribui la dezvoltarea singurului sindicat al militarilor rezervisti.

Conform Codului fiscal, cetatenii care au obtinut venituri din salarii si/sau pensii in anul 2018 pot opta pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual (deci dvs. nu platiti si nu pierdeti nimic!), pentru susținerea unor organizatii nonprofit, prin depunerea Formularului 230 direct la registratura organului fiscal (ANAF) de domiciliu, prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin e-mail - pentru cei cu drept de semnatura electronica.

Bucurestenii si ilfovenii pot ridica, completa si depune formularul 230 (dureaza circa un minut) chiar la Punctul Central de Lucru al SCMD, situat in str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, Bucuresti.

Rezervistii din provincie pot ridica, completa si depune formularul 230, dupa caz, si la sediul Filialei SCMD din care fac parte.

Toti membrii SCMD si cetatenii interesati, din Bucuresti si din provincie, pot trimite formularele completate prin posta, in plic obisnuit, sau prin curier, la Punctul Central de Lucru al SCMD, pe adresa: str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, Bucuresti, urmand ca SCMD sa le centralizeze si sa le expedieze, cu borderou, la sediile ANAF de domiciliu.

Puteti descarca Formularul 230 de la link-ul de mai jos sau il puteti solicita pe email - la sindicatulmilitarilor@gmail.com si pe WhatsApp - la tel. 0736600961, il completati doar la Sectiunea I (date de identificare a contribuabilului) si il semnati (atentie - la semnatura contribuabil, NU la imputernicit), apoi il depuneti conform indicatiilor de mai sus, pana la data de 15.03.2019.