Cotizatia de membru de sindicat se poate plati in CONTUL bancar al SCMD: BRD-GROUPE SOCIETE GENERALE, Agentia Carol, cont RO41BRDE441SV79262374410. Cod fiscal: 26096263
. La depunerea cotizatiilor in cont, membrii de sindicat trebuie sa mentioneze obligatoriu numele complet, CNP, suma si perioada pentru care se plateste cotizatia si Filiala din care face parte. Incasarea cotizatiilor cu chitanta, la filialele teritoriale, nu este permisa.


01 Modalitate depunere cotizatii


MODALITATE DEPUNERE/PLATA COTIZATII

     Conform Rezolutiei adoptate de Consiliul National al Reprezentantilor S.C.M.D. desfasurata in luna octombrie 2012, valoarea cotizatiei anuale pentru anul 2013 este de 120 lei.
     Aceasta poate fi achitata, conform regulamentului de organizare si functionare, astfel :
          - in cazul platii integrale, in lunile decembrie 2012 si ianuarie 2013;
          - in cazul platilor semestriale, in lunile decembrie 2012 si ianuarie 2013, respectiv iunie si iulie 2013.
     Cotizatia poate fi platita numai in contul colector al SCMD cod IBAN RO41BRDE441SV79262374410 deschis la BRD GSG prin depunere in numerar in orice agentie sau sucursala BRD din tara sau prin virament in acelasi cont. De asemenea, pentru membrii de sindicat din Bucuresti si imprejurimi, cotizatia se poate achita in numerar si la casieria de la sediul central al sindicatului din str. Pajurei nr. 13, sector 1.
     Reamintim membrilor de sindicat obligativitatea inscrierii pe documentul de depunere a codului numeric personal si a filialei din care face parte.
     Nu vor putea fi luate in considerare cotizatiile depuse sub alte forme si metode decat cele mentionate mai sus, drept consecinta, depunatorii nu vor putea fi considerati membrii de sindicat cu cotizatia platita.

     Pentru cei care depun cotizatia in cont la BRD, aici gasiti un model al documentului de depunere.

     Cu deosebit respect,
     Contabil sef
     Col.(r) Marian VASILE