Cotizatia de membru de sindicat se poate plati in CONTUL bancar al SCMD: BRD-GROUPE SOCIETE GENERALE, Agentia Carol, cont RO41BRDE441SV79262374410. Cod fiscal: 26096263
. La depunerea cotizatiilor in cont, membrii de sindicat trebuie sa mentioneze obligatoriu numele complet, CNP, suma si perioada pentru care se plateste cotizatia si Filiala din care face parte. Incasarea cotizatiilor cu chitanta, la filialele teritoriale, nu este permisa.


joi, 11 mai 2017

Puteti sustine financiar SCMD: conform Codului fiscal, rezervistii care au obtinut venituri din salarii si/sau pensii in anul 2016 pot opta pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual catre sindicat. Termen de depunere/expediere la sediul SCMD: 20.05.2017

Stimati rezervisti,

Conform Codului fiscal, cetatenii care au obtinut venituri din salarii sau pensii in anul 2016 pot opta pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual (deci dvs. nu platiti si nu pierdeti nimic!), pentru susținerea unor organizatii nonprofit, prin depunerea unei cereri/formular (clic aicipentru vizionarea si descarcarea formularului 230, completat cu datele SCMD) direct la registratura organului fiscal (ANAF) de domiciliu, prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin e-mail - pentru cei cu drept de semnatura electronica.
Bucurestenii si ilfovenii pot ridica, completa si depune formularul 230 (dureaza circa un minut) chiar la Punctul Central de Lucru al SCMD, situat in str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, Bucuresti.
Toti membrii SCMD si cetatenii interesati, din Bucuresti si din provincie, pot trimite formularele completate prin posta, in plic obisnuit, sau prin curier, la Punctul Central de Lucru al SCMD, pe adresa: str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, Bucuresti, urmand ca SCMD sa le centralizeze si sa le expedieze, cu borderou, la sediile ANAF de domiciliu.
Termenul de depunere la ANAF este 25 mai 2017. Va prezentam un formular 230 completat, ca model (clic aici). Nu uitati sa bifati, in sectiunea II, caseta 1 - daca sunteti salariat, sau caseta 2 - daca sunteti pensionar.